Lördag!

En efterlängtad helg är här! På dagens agenda står lite jakttornsfix inför älgjakten för Axels del och så ska vi fortsätta greja med fårhuset. Axels mamma kommer på besök också och stannar tills i morgon!

Igår em/kväll var vi på en liten utflykt till Jäla/Öra och helgens marknad. Ridklubben står och säljer ost så vi köpte såklart lite god ost där, och så fick vi med oss enebärsdricka och ett par skinnhandskar till Axel. Pizzabullarna åt vi upp på plats! Loke fick smaka lite på enebärsdricka också innan vi köpte och det blev allt godkänt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.