Som jag skrev redan igår var det dags för sista besöket på sjukhuset vid lunchtid igår. Vi pratade förlossning och amning och så fick Nora ligga på vågen igen. Resultatet visade 50g upp sen i onsdags vilket ju var skönt att se, då har kurvan vänt. Axel och Loke var med på besöket och lekte mest i väntrummet medan jag pratade med en barnmorska. Det gick ganska snabbt ändå, jag är ju återigen väldigt nöjd med min förlossning, hur jag togs om hand mm. Vi var ju heller inte inne så länge den här gången så så mycket att prata om var det ju inte, hehe.

Efter besöket åkte vi hemåt och stannade på Ica längs vägen och handlade lite innan vi åkte vidare.

Väl hemma var vi ute lite, vädret är ju dock himla tråkigt för tillfället så det blev inte så långvarigt. Men en liten promenad med vagnen tog jag och barnen, medan Axel började med middagen. Det är väldigt skönt att kunna gå relativt normalt igen! Var ju lite segt där i slutet av graviditeten, och kroppen är ju inte helt återställd ännu men en liten promenad gick himla fint.

I övrigt blev det lite inomhuslek och kvällsbad för Loke innan läggdags. Nora sov gott redan innan dess.

Idag är det en ny dag och helg är det också! Axel ska hjälpa till att stycka de två älgarna som sköts under jakten, nu på morgonen, och vid lunchtid kommer båda mina systrar med familjer och hälsar på! Skoj skoj!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.