Vagnpremiär

Igår lyckades vi äntligen ta oss ut, jag och Nora. Loke var redan ute så det var ett moment mindre att rodda, jisses det kommer ta en stund att få in rutinerna på detta känner jag. I ”förberedelserna” för att gå ut ingick matning av bebis och byte av två bajsblöjor varav den ena resulterade i klädbyte dessutom. Det hinner ju liksom bli mellanmålsdags för Loke innan vi hunnit ut efter frukosten typ! Lägg till då att passa in så bebis gärna är nymatad och Loke nykissad, hehe. Men det ska väl gå som smort om ett tag. Till sist kom vi ut i alla fall och det blev invigning av syskonvagnen med båda barnen.

Loke skulle såklart inte sitta ner utan stå upp och hålla koll på Nora. Sötnos. Han har lite svårt att låta bli att pilla på henne, extra kul var det ju när hon sög på hans finger när han stoppade in det i hennes mun!

Nora tog det hela med ro i alla fall och somnade snart.

Loke hjälpte till att ge Kaprifol lite mat, hon ska äta ett mått pulver innehållandes diverse ledpreparat en tid framöver och trots typ 90% socker i burken kräver det några nävar kraftfoder för att ätas upp.

Axels farfar joinade oss i onsdags kväll och tillbringade torsdagsförmiddagen till Lokes tvåårs-present. En uppgraderad gungställning!

Loke godkände den helt klart! Det är förberett för en till gunga också, Loke har ju snart växt ur denna.

Axels föräldrar åkte hem igår och älgjaktsveckan är slut för den här gången! Det blir enstaka dagar i höst sen bara. Idag är vi således hemma alla fyra. Loke och Axel är på veckans barnträff i skrivandes stund och om en timme ska jag och Nora plocka upp dem och så åker vi in till Borås för sista återbesöket på sjukhuset.

Då blir det premiär med hela familjen i bilen! Loke får nog dock hålla sig till sin egna stol…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.