Söndagen

Ja så var söndagen förbi och jag och Axel har däckat i soffan, livet är hårt som småbarnsförälder! Speciellt när tre fjärdedelar av familjen är sjuka. Idag är det främst Loke som har varit krasslig (fått hosta) så det blir såklart ingen förskola för honom i morgon.

Vi inledde dagen med att det var min turist få sovmorgon och när även jag kommit upp och ätit frukost gick vi ut alla fyra tillsammans. Djuren fick det dem behövde och så gick vi en promenad med vagnen. Loke fick leka en liten kort stund på skolans lekplats och så rev vi en bit av staketet vid hagen vid tennisbanan då vi snart blir av med högen med ris som vi lagt där.

Lite senare åkte vi via Håkan på Romnefall som rökt lite kött åt oss och så handlade vi. Loke somnade i bilen på vägen men vi hade ingen lust att greja ute just då så jag bar in honom och han somnade om i soffan utan några problem. Det finns ju vissa fördelar med sjuka barn ändå, de sover mer än vanligt! Även Nora sov så både jag och Axel låg i soffan och tog igen oss. Skönt!

Under eftermiddagen har vi bytt till vinterdäck på Axels bil, ätit mat och Loke har badat.

Inga bilder från idag, däremot en från gårdagens eftermiddagsprojekt:

I morgon är det som sagt vardag igen, för första gången på tre veckor kan man säga! Axel ska jobba men eftersom Loke är lite krasslig blir han hemma med mig och Nora i morgon. Första dagen ensam med två barn! Får se om nån av oss överlever…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.