Fredagen

Idag har vi haft besök av Axels föräldrar och mormor. De stannade på fika och lunch innan de åkte vidare till stugan. I morgon har vi en ”sammankomst” hemma hos Britt med hela Sjöqvist-klanen så vi ses då igen.

I övrigt var dagen ganska lugn och inga stora grejer var på tapeten. På kvällen blev det lite mer spännande då Axel åkte iväg på middag med älgjaktlaget som firade 60 år och jag blev således ensam med båda barnen vid Lokes läggdags för första gången. Nora valde att hjälpa till att göra det hela lite svårare genom att vara vaken och jättehungrig mest hela tiden. Vid nåt tillfälle låg jag i Lokes säng med två skrikande barn i famnen och just då kändes det inte jättekul. Men det löste dig och båda barnen somnade efter en stund.

Vackra Ornungasjön från vår promenad efter lunchtid tidigare idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.