Slut på julen!

Ja nu har vi firat klart julen för den här gången och även det sista firandet blev lyckat! Jag och Nora anlände till Åmål tillsammans med Susanne och hennes barn vid femtiden i går. Mamma var redan där och Camillas familj såklart. Vi åt tacos och när barnen gått och lagt sig lekte vi med Elinas julklapp hela kvällen; Just Dance på PS4, rätt kul faktiskt!

Vi sov gott och Nora och jag låg i sängen ända till tjugo i nio, sicken lyx! Efter frukost började fler familjemedlemmar droppa in! Först kom Peter och hans barn, sen Pappa och Regina och Axel och Loke! Johan jobbade tyvärr så han joinade först till kvällens middag.

Nora kläddes i klänning för andra gången i livet och jag är ju partiskt men hon är väl bedårande söt!

Lunchen intogs och det är ju tur att det finns mycket plats och långa bord när vi är ganska många!

Även Loke var finklädd!

Vi åt frukt… (fast mest choklad)

Öppnade julklappar…

Axel, Loke, Lucas och Mio badade..

Och så var vi ute ett par omgångar också men inga bilder från det. Här är ett försök till vårt ”familjefoto”! Sicken familj va! Två vuxna och två barn!

Vi försökte ta bilder på alla kusinerna också vid olika tillfällen och det var först idag som vi lyckades få alla åtta att vara vakna och på samma ställe samtidigt!

Idag var vi uppe runt åtta allihopa och åt frukost, lekte lite inne och papporna och nästan alla barn gick ut en sväng. Jag, Nora, Susanne och en småsjuk Ella var kvar inne och Camilla och mamma åkte till återvinningen med full bil. Sen åt vi lunch på rester från dagarna innan!

Prinskorv är alltid gott!

Och så packade vi ihop alla grejer och våra barn och hoppade in i bilen och styrde hemåt! Båda barnen sov i stort sett hela vägen hem, och Nora fortsatte sova flera timmar även efter hemkomst.

Nu ska det bli skönt att få sova i egna sängen för första gången på flera dagar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.