Första skrattet

Sista lediga dagen på ”jullovet” är över och det har varit en bra dag! Jag inledde med en sovmorgon efter en natt med skyttetrafik mellan barnen, det var skönt! Frukosten blev således rätt sen för min del men så fick det vara idag. Efter frukost gick jag ut och fixade fåren och hönsen och sen hann jag in igen och strax efteråt kom mamma förbi med horn-leverans. Axel är sugen på att bygga en horn-lampa och Susanne och Johan hade ett gäng horn i stugan som de inte blev ledsna över att bli av med.

Mamma fick lunch och sen åkte hon hem igen, och vi andra gick ut. Nora hade ganska nyligen somnat så vi lyfte över henne till vagnen på vinst och förlust, och hon fortsatte faktiskt sova i flera timmar så vi grejade en del ute.

Hästarnas vinterhage fick en staket-översyn med en ny stolpe där en gått av, lite nya isolatorer och tråden spändes.

Och Loke lekte i sandlådan och gungade.

Axel sågade lite med motorsågen, denna gång har vi gett oss på högen med asken som vi fällde för typ ett och ett halvt år sen. Vi försökte ju sälja den men det visade sig vara spik/beslag i stammen och då ville de inte ha den. Så nu blir det brasved i stället.

Axel sågade och jag staplade veden lite senare under eftermiddagen.

Så blev det god middag och lite innelek på kvällen. Loke somnade i god tid idag, vi har börjat strunta i hans middagsslur och det är nog ingen dum idé faktiskt. Får se om det funkar även nu när förskolan drar igång igen.

Och så dagens höjdpunkt. Pappan gör pruttljud till dottern i soffan och första skrattet bubblar fram! Så himla, himla gulligt.

Och bara en halv dag äldre jämfört med när storebror skrattade för första gången, haha!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.