Onsdagen

I morse fick vi sällskap till frukosten av Axel som började lite senare idag. Han åkte hemifrån i tid för att kunna lämna Loke på förskolan så jag och Nora stannade hemma. Vi tog det lugnt och gick ut till djuren framåt halv nio när Nora ville sova. Jag var lite fundersam på om jag skulle testa att rida medan hon sov, men jag var lite osäker på om det verkligen skulle vara en sov-dag idag så jag skippade ridningen. Hästen var dessutom långt bort i hagen och det regnade, hehe.

Men Nora somnade och sov drygt två timmar så jag hade lätt kunnat rida, men jag fick gjort en massa annat i stället. Fåren och hönsen, mockning och städning i lada. Jag tryckte ihop all hösilageplats lite bättre och grävde fram den stora vagnen som jag är lite inne på att sälja. Nu när jag har en liten ponny att köra är jag tveksam till om jag kommer köra Kaprifol nåt.

Lite grejer fick komma in i verkstan också, det mesta som är kvar ute i ladan nu är nog sånt som ska förvaras nån annan stans. Får se lite.

När Nora vaknat gick vi in och det blev ganska lagom för henne att sova igen när Loke skulle hämtas. Vi tog då bilen till förskolan och fortsatte sen till Ica och avklarade veckans handling.

Eftermiddagen gick åt till utelek, innelek och matlagning. När Axel kom hem på kvällen fick han lite mat och sen gick vi ut allihopa. Jag red ett riktigt lyckat dressyrpass, lite repetition från söndagens träning, och Axel skruvade upp kameran i fårhuset som nu är under bevakning. Lamm om två veckor är tanken! Loke sprang lite mellan oss och hjälpte mig att skritta av Kaprifol efteråt!

Sen var det läggdags för Loke, Nora sov en stund hon med men tyckte inte det var natt riktigt än. Så kan det vara ibland!

1 tanke på “Onsdagen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.