Utflykt

Ja dagens ”stora” happening gick av stapeln efter frukost och morgonbestyren. Vi hade packat en liten väska med frukt och nyponsoppa och så tog vi in Assim i stallet och sadlade honom. Loke hoppade upp på sin svarta springare och så gav vi oss iväg!

Ända ner till badplatsen tog vi oss! Där pausade vi och dukade upp med fikan vi hade med oss.

Assim fick vara bunden vid ett träd en stund, det var dock inte alls uppskattat så jag höll i honom sen.

Blåste snorkallt gjorde det också, haha, så vi blev inte långvariga. Men lite mysigt ändå! Sen gick vi hem och då ville Loke åka i vagnen så jag passade på att springa lite så Nasseponnyn fick röra på fläsket lite extra. Blev en ordentlig promenad för honom idag!

När vi kom hem dröjde det inte alltför lång tid innan det var dags för lunch. Vi gjorde INTE pannkakor utan våfflor!

Nora vaknade halvvägs genom lunchen så hon fick också lite våffla.

Efter lunch packade vi bilen full med skräp från ladan som jag rensade ut häromdagen och så körde vi till tippen. Loke behövde sova middag så jag tänkte att han skulle somna på vägen hem, men han somnade redan innan tippen. Lite synd att han missade det, men han var riktigt trött idag. Även Nora sov i bilen, och lite senare under dagen sov hon i sin säng. Igår blev hon uppgraderad från nestet till bara spjälsängen då hon vid ett par tillfällen lyckades rulla ur nestet och ur spjälsängen (som hade öppen sida) och över sovormen och över till vår säng alldeles intill. Jag har nu då höjt upp kanten på spjälsängen och insåg att hon ju inte behöver nestet längre, kudde och sovorm så är det mysigt och fint! Kudde är viktigast så hon har något att trycka in huvudet i.

Till middag idag blev det spaghetti och köttfärssås. För första gången denna vecka joinade Axel till middagen så lite extra fint fick det bli.

Från att ha varit förtjust i sin egen tallrik och sina egna bestick i glada färger ska nu Loke ha samma som mamma och pappa. Såklart.

Nora missade den största delen av middagen men var ganska glad ändå.

Sista aktiviteten för dagen var klippning av grabbens hår. Växer som ogräs så nu var det verkligen dags.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.