BVC och diverse ärenden

Efter lunch packade vi in hela lilla familjen i bilen och åkte in till Vårgårda och dagens BVC-besök. Nora var först ut och blev av med kläderna medan Loke visades till ett bord med en väska med utvalda leksaker. För hans del skulle ju talet ”utvärderas” under dagens besök. Ni som har träffat Loke förstår nog att vi inte var speciellt ”oroade” för den sakens skull, haha.

Men Nora först då. Fem månader gammal (på lördag!) och hon är 6220g tung och 64.5 cm lång. Viktkurvan dalar lite men hon äter ju bra så inget vi bekymrar oss över. Jämförelsevis var Loke 6860g och 66 cm vid samma ålder!

Loke fick övertalas/luras lite för att bli mätt men till sist blev han 93.5 cm lång. Det var roligare att stå på vågen tyckte han, 13.6 kg!

Sen fick han rita på ett papper, sparka och kasta en boll och så fick han leta efter den lilla bilen i väskan. Det fanns två bilar, en lite större och en lite mindre. Han hittade den och svarade att den var gul när Monica frågade vilken färg den var. Och den var gul så det var ju bra!

Vid Lokes ålder ska man gärna kunna sätta ihop två ord till meningar, och det är ju ganska länge sen Loke var där. Härommorgonen fnissade vi lite åt Loke som hämtade kalsonger till Axel och sa ”Här jag har hämtat kalsonger till dig, nu kan du sätta på dem”. Nu var han lite blyg inne hos Monica men han kom snart igång och pratade lite i alla fall!

Efter BVC åkte vi till banken och satte in moms-pengarna som kommit på en sån där utbetalningslapp, och så köpte vi fårmat och hönsmat på Djur och Natur. Sen handlade vi på Ica och sen var det dags för dagens höjdpunkt. Badhuset! Det var länge sen vi var där med Loke och nu har ju dessutom Nora åldern inne (4 mån-gräns) så hela familjen hoppade i plurret. Loke sprattlar runt rätt bra själv med armkuddar, roligt att se! Och Nora var mest storögd och tyckte att det var spännande helt klart. Roligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.