April april

Våren tågar in med stora steg, idag hade vi tio grader och bara lite vind, fantastiskt! Jag och barnen inledde dagen med ponny och vagn. Nora sov i vagn-insatsen nerknödd på golvet i vagnen och jag och Loke satt på sitsen, såklart. En runda på fyra kilometer blev det även idag och Assim fick trava på en del.

Handling på Ica har vi hunnit med också, och ett besök på Djur och Natur för införskaffning av fler grindisolatorer och sättlök. I helgen kan det nog bli lite grönsaksland-fix!

Axel jobbade på hemifrån så jag hade middagen klar redan strax efter fyra så vi kunde gå ut och greja lite efteråt. Vi fortsatte nån timme på stängselprojektet; byta ut gammal tråd och byta ut ruttna stolpar. Eftersom vi har en liten ponny numera blir det en tråd till också, och när vi tänkte ett steg till så blir det fyra trådar när vi ändå håller på. Den fjärde tråden är för fårens skull såklart. Blir skönt med ytterligare en hel hage till dem så slipper vi böka med de orangea näten mer än nödvändigt.

Nora vaknade samtidigt som isolatorerna tog slut, så det fick räcka så för idag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.