Stormy weather

Ja då var det stormigt igen ja! Inte lika mycket i morse som nu, så efter frukost gick jag och barnen ut i vanlig ordning. Nora somnade gott i vagnen och jag och Loke mockade, fixade lite med staket och lät hästarna busa på ridbanan. 

Stundtals lite soligt tillochmed! De fick busa lite allmänt och så blev det ett litet hinder att skutta över också. Kändes som lagom motion en dag som denna. 

Vid halv elva kom Elsa och lekte med oss i sandlådan. Det var skoj! Vi lekte lite inne en stund också efter att det börjat regna och blåsa ännu mer. När de åkt hem åt vi lunch och sen stoppade jag in barnen i bilen och åkte till Gabrielssons för att köpa lite mer stängselmaterial och posta ett paket. Så nu kan vi jobba vidare i helgen! Båda barnen somnade dessutom i bilen vilket var baktanken. Inte så kul att gå promenad i denna blåst! Resten av dagen blev det inomhuslek, vi höll oss ganska lugna så Axel fick ganska bra jobbro ändå tror jag. 

Båda barnen somnade runt halv åtta idag, skönt en en lugn ”barnfri” kväll ändå. Loke fortsätter vakna runt sjutiden, väldigt mycket trevligare än sextiden i alla fall! I morse vaknade han dock halv sju men då var hela ansiktet, kudden, händerna och väggen vid sängen delvis täckt av näsblod så det var väl ändå befogat!

Och jag har ju fler bilder egentligen, men bloggen är FULL. Får klura lite på hur jag löser detta problem!

1 tanke på “Stormy weather

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.