Utomhusdag

Axel jobbade bara en stund på förmiddagen idag och var ledig på eftermiddagen vilket betyder att vår helg tjuvstartade lite den här gången! Under förmiddagen fixade jag och Loke med hagen som nu bara saknar en eller två stolpar och sen ståltråd. Isolatorerna är klara och de två vita trådarna är dragna. Vi har passat på att flytta på grinden till hagen samt gjort en ny ”traktorgrind” lite längre bort där passagen blir smidigare vid betesputs mm.

Loke önskade våfflor till lunch idag så det blev det. Riktigt frasiga och goda blev de. Efter detta tog Axel med sig båda barnen på ett ärende och jag red en ordentlig runda med Kaprifol. Det var nästan vindstilla under förmiddagen men nu hade det börjat blåsa igen så hon var lite på tå men skötte sig ändå helt okej.

Vi har för övrigt fortfarande bara ett lamm. De andra tackorna verkar ha tagit sig först på andra brunsten vilket innebär att det nu borde dyka upp fler småttingar när som helst. De börjar se rätt redo ut nu… Får se om det kanske blir i natt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.