Glad påsk!

Så blev det påsk igen; ledighet och ännu en anledning att äta lite extra godis! 07.10 vaknade vi idag, allt är bättre än före sju så jag är nöjd. Natten var dessutom väldigt bra. Frukost blev det och djuren fick sitt, och sen hade vi faktiskt gömt ett påskägg i trädgården som Loke fick leta efter. Han hittade det med lite hjälp! Nora fick nöja sig med ett tomt påskägg men var ganska lycklig över det.

Förmiddagens aktivitet stavas jordfräs. Vår egen verkar dock inte ha överlevt vintern, lyckligtvis har våra nya grannar också en jordfräs så vi fick låna den! Jorden i grönsakslandet blev luftig och fin, och vi har även börjat så lite. Hittills har det blivit morot, palsternacka, sallad, rödbetor, potatis och rädisor. Lök ska ner också, och det som vi har förstått inne såklart. Kanske nåt mer också.

Lunch intogs nere hos Nils och Marsha, dit även Axels föräldrar joinade. Efter det stack jag ut till stallet och red Kaprifol lite på banan, och tömkörde Assim också det på ridbanan.

Och Nora då. Nora Nora Nora. Nu kryper/kravlar hon målmedvetet runt här hemma. Jag fick akta på dammsugaren tidigare idag för hon skulle bara klättra på den. Och sen kröp hon in under soffbordet och ställde sig upp med hjälp av ”underredet”.

Ett halvt år på tisdag. Kanske hon lär sig gå innan dess.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.