Dagen i bilder

Det blev mycket fotat idag och det är svårt att välja bort några så det får bli många bilder helt enkelt. Vi var alla uppe med tuppen och efter frukost satte sig Axel på kontoret och jag och barnen gick ut. Noras sovklocka brukar ju ringa 1.5h efter uppstigning men idag klamrade hon sig fast vid vaket tillstånd längre än så. Hon somnade först när ponnyvagnen vaggade henne till söms ca klockan 08.50.

Jag och Loke passade därför på att köra en lite längre runda med ponny och vagn, så 5km blev det idag! Mycket trav så Assim var riktigt svettig när vi kom tillbaka till stallet. Vilket ledde till att vi knappt hann ta av grimman innan han dök ner i spånet i ligghallen.

Och söta goa Loke sprang efter maskrosor att ge till sin duktiga ponny. *Hjärtögon*

Och man kan ju inte bara rida och köra ponny, man måste ju hålla rent efter dem också!

Nora vaknade lagom till att jobbet var klart så då blev det melonfika. En favorit hos båda barnen!

Därefter följde lite utelek, lunch, insomningspromenad och när båda barnen sov passade jag på att slappa i solen och inte göra nåt. Nora vaknade först så fick lite mysig egentid med henne innan Loke vaknade. Då drog vi ut pappa i friska luften och åt glass och sen fortsatte han att jobba och jag och barnen gick bort till församlingshemmet.

Bedårande söta va!? Församlingshemmet är ju stängt men det är roligt att gunga och åka rutschkana i trädgården.

Och tänka sig, det fanns grejer man kunde klättra på där också!

Väl hemma igen blev det lite mera utelek och matlagning. Loke tar sig fram allt snabbare med sin traktor! Så roligt att se honom fara fram.

Efter maten cyklade Axel och Loke runt Ornungasjön tillsammans. Vi klurar på att införskaffa en cykelkärra snart så vi enklare kan cykla iväg alla fyra tillsammans.

Jag och Nora var kvar hemma och hon somnade samtidigt som Axel och Loke var tillbaka. Då stack jag ut till stallet och red ett pass på gärdet med Kaprifol i kvällssolen.

Ett himla bra pass i stort sett! Tyckte hästen var lite fjantig längs ena kanten av gärdet men orkade inte riktigt bråka med henne om det. Gärdet är ju stort så behövde inte rida så mycket där. Ibland hamnade vi ju dock där och varje gång stelnade hela hästen till och ”dummade” sig. När jag var klar sen skrittade vi förbi där på väg hem, och då kommer det ju en stor älg smygandes över nästa gärde. Hehe, befogat att vara lite på spänn där idag då!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.