Soligt värre

I förmiddags packade jag in barnen i bilen och åkte till Familjens hus och veckans Öppna förskola som har öppnat sin utomhusverksamhet för säsongen. Varje vecka promenerar de till en lekplats i Vårgårda och leker, sjunger lite och fikar (medhavd) fika. Ågatans lekplats var destinationen för idag och vi hängde på!

Det var sju mera barn som var med och vi var på lekplatsen fram till klockan tolv då vi traskade tillbaka till bilen.

Väl hemma blev det lunch och efter det en promenad med barnvagn och Kaprifol på släp. Under eftermiddagen blandade vi utelek med innelek!

Mest bilder på Nora här, men hon är ju för söt alltså…

Och hon ger mig redan gråa hår. Jag byter ibland blöja på golvet för hon kan ju inte ligga still på skötbordet i två sekunder och hon är på väg ut över kanten hela tiden. Men det gick ju inte lättare på golvet, hon kryper ju iväg direkt och det är inte lätt att nåla fast ungen på golvet samtidigt som man knäpper blöjan eller klär på kläder! Kanske skulle skippa både kläder och blöja nu när det ändå är så varmt ute, hehe.

Och hon äter mer och mer mat, det allra mesta med förtjusning. Så här glad blir man när man får gröt och vatten till kvällsmat.

I morgon är det dags för BVC med läkarbesök för tösen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.