Räserbanan

Dagens förmiddagsaktivitet gick ut på att jag och Loke sadlade Assim och satte kurs genom byn mot Räserbanan.

När vi närmade oss en av kyrkorna i byn fick vi stanna, där var ett gäng snickare nämligen i full gång med att ta ner taket. Mycket att titta på (en traktor och en traktorgrävare utöver ställningar, stegar och gubbar på taket). Thor var där med sin mamma och lillebror också! När vi tittat en stund frågade vi om inte Thor ville hänga med till Räserbanan med sin cykel, och det ville han såklart.

Räserbanan är ett litet område med stigar lite huller om buller och det är rätt kuperat också. Detta var mitt första besök här men det får bli fler helt klart, även med cykel sen när Loke blivit lite stadigare. Fint med vitsippor också!

Vi red uppför och nerför de branta backarna! Och Thor cyklade med! Efter en stund ville Loke gå av Assim också och han och Thor sprang runt och lekte och hade skoj. Jag testade då att springa lite i backarna med Assim och det tyckte han var skitkul och jag hade fullt upp med att hänga fast i grimskaftet. Han bockade och busade och galopperade när jag sprang.

Lite gräs fick han smaka på också, det var ju inte jättekul att stå stilla och titta på när killarna lekte tyckte han. Efter en stund ville Loke prova Thors cykel och då var det ju inte mer än rätt att Thor fick prova Lokes häst. Thors cykel var lite för hög för att han skulle kunna cykla bra, men han hade roligt i alla fall. Och Thor också på Assims rygg!

En bytte vi tillbaka så Loke hoppade upp på sin ponny och så gick vi hem med raska steg. När vi kom hem hade vi varit borta i nästan två timmar, så trots gräset kanske Assim brände några kalorier i alla fall! Haha.

Nora sov i vagnen hela tiden, himla bra! Och busade desto mer resten av dagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.