Städ, besök, kvällsskritt

Loke började ju sova middag igen efter att ha slutat, och det var inga problem att lägga honom i tid på kvällen fram tills för två veckor sen ungefär. Då blev han plötsligt stört omöjligt att lägga inom rimlig tid. Så i för ett par dagar sen bestämde vi att nu får han inte sova middag längre, och det har gått väldigt bra. Nu lägger han sig bra på kvällen igen och han sov till kvart över åtta i morse!! Nora vaknade klockan sju dock, men ändå!

Så den här dagen började med frukost halv nio, det är inte alla dagar alltså! Sen städade jag huset och Axel gick med barnen upp till Claessons och köpte några kvadratmetrar med markduk till vårt bygge bakom lekstugan.

När markduken var lagd la vi på ett par skottkärror singel och plattade till det lite.

Och sen fick vi besök! Mikaela och Tobbe (tidigare hyresgäster i stallet som köpte egen gård) var här och hälsade på och de tog även med sig min stora vagn när de åkte hem lite senare. Jag har nämnt det tidigare; nu när jag har lilla ponnyn att köra med kommer jag inte köra Kaprifol också, så onödigt att hennes/Alices vagn står och samlar damm. Jag har därmed nu sålt vagnen till Mikaela. Kul att den hamnar hos vänner!

De fick dock inte hälsa på lilla Nora, hon somnade en stund innan de kom vid typ tvåtiden och vaknade först klockan fem, haha. Så här glad var hon då!

Plattorna kom på plats på vår blivande redskapsförvaring och krattorna fick prova på hur det kändes att vara där. Kan nog bli bra!

Efter middagen var det dags för Marshas första ridlektion! Klart vi ska göra en hästtjej av henne! Loke var med också och red på Assim. Först tog vi några varv på ridbanan, sen skrittade vi bort till vändplanen i skogen, och så tog vi några varv i trav på banan. Gick fint och kändes som en lagom introduktion!

Och så var den här helgen redan slut. Men det kommer ju fler och denna vecka örnkoll dessutom kortvecka med röd dag på fredag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.