Regnigt

Lite mysigt med regn ändå nu när man glömt bort den vidrigt blöta vintern. Och nu var det änna välbehövligt med lite vatten igen. Det blev en kort vända ute i morse med tillsyn av djur och lite utelek innan det lockade att gå in.

Men efter lunch plockade vi på oss lite ordentliga regnkläder och åkte in till en lekplats inne i Vårgårda. Axels bil skulle ändå lämnas på verkstan för byte av bromsrör och sommardäck i bak. Så när vi lekt färdigt i regnet möttes vi upp på verkstan och lämnade den gröna bilen där tills i morgon.

Efter middagen klarnade vädret upp så då gick vi ut till stallet hela familjen!

Båda hästarna gjordes i ordning och så red jag och Loke tillsammans för första gången!

Så himla mysigt ändå!! Typ tre kilometer blev det nog, det går ju inte fort framåt när lille shettisen bara skrittar men vi har ju inte brottom. Ge Loke lite mer tid i sadeln så ska han nog snart galoppera fram genom skogen, hehe.

Jag försökte byta Lokes schabrak innan vi gav oss ut, så vi skulle ha lika dana men det är bara detta schabrak som duger till honom. Skitonge!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.