En tisdag i maj

Loke lämnades på förskolan vid åtta i morse och Nora höll sig vaken ända tills vi kom hem. Jag fick därför in och gav henne grötfrukost (hanns inte med tidigare) och efter det somnade hon gott i vagnen. Jag stoppade in skruvdragaren och isolatorer under vagnen och traskade bort till hagen på andra sidan vägen, ”Görans Hage” och skruvade isolatorer tills batteriet på skruvdragaren var slut. Jag kom nog en tredjedel av hagen kanske?

Jag gick hem och la batteriet på laddning och öppnade upp till sommarhagen för Kaprifol, Mille och Anna. Träckprovet visade att ingen behövde avmaskas! De blev glada över nya hagen!

Efter detta satt jag ute i trädgården och pratade med Tilda och Noah en stund innan jag gick in och grejade lite. Sen lunch och hämta Loke på förskolan! Det fick bli hämtning av bil för vi behövde lite vit stängseltråd också, den var slut på Gabbes igår. Och så köpte vi bensin till gräsklipparen så när vi kom hem klippte jag och Loke gräset medan Nora sov. Och efter det hann vi fika en snabbis på glass och banan innan det var dags att ta in hästarna till Hovis-Jonas!

Hovarna på hästarna blev fina igen och så fick de gå ut i hagen igen. Beatrice red Kaprifol tidigare under dagen och Assim fick vila.

Axel körde lite med röjsågen runt ”Trekanten” medan jag lagade mat och när den var intagen åkte vi och hämtade hem fåren, och släppte den på Trekanten. Lammen käkar och växer!

Loke somnade före åtta och även Nora sov, i vagnen, så vi la kameran vid Loke och tog med oss lite stängselgrejer ner till Görans Hage. Men det tyckte Nora var en dålig idé, hon vaknade ganska precis efter att vi kommit fram. Så det blev kort fix, och sen gick vi hem igen. Men det kommer ju fler dagar! I går kväll fick vi superhjälp av Kaj och Nils så det är faktiskt färdigstolpat runt hagen nu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.