Tömkörning och staketbygge

Onsdag då och klockan ringde 07.00 för att vi skulle hinna till förskolan i tid. Det gjorde vi med nöd och näppe så får nog ställa klockan lite tidigare nästa gång.. Loke sprang in själv idag efter att tröjan och skorna hängts på plats, det var roligt att se! Som om han aldrig haft en ”förskolepaus”.

Nora fick grötfrukost när jag kom hem igen och sen gick vi ut. Hon somnade i vagnen på väg till Görans Hage och jag skruvade slut på isolatorerna som vi hade vid hagen och drog 300 av 450m vit tråd.

Sen kände jag mig nöjd med arbete och gick hemåt och pysslade lite med Kaprifol.

Jag bestämde mig även för att tömköra, Nora vaknade dock lagom till att Kaprifol var framskrittad. Men hon var på bra humör jag hade inget emot att kravla runt lite så jag körde ett kort pass med hästen.

Kaprifol var fin, om än lite slö.

Kanske värmen och en dag ute på gräs som påverkar men ska nog ändå lägga in en lite minivila nästa vecka. Tycker hon varit lite trött det senaste.

Tur att Nora var vaken, då kunde hon hjälpa mig att skritta av Kaprifol!

Lite liten än, men det ska ju vänjas i tid ändå! Sen blev det lunch och hämtning av Loke på förskolan. När jag hämtat Loke gick vi ner till Görans Hage igen och Axel tog en jobb-paus och joinade oss. Nora somnade gott i vagnen och Loke var ganska hjälpsam så vi kunde jobba på ganska effektivt en stund. Nu är alla isolatorer satta, den vita tråden vi har överst är klar och på ca 1/3 är alla tre ståltrådar satta och grinden är klar.

Nu ska det då till lite mer ståltråd och ett varv med röjsåg eller motorsåg för att röja upp längs staketet. Just detta kan bli en del jobb, så eventuellt sättet vi ett av våra portabla nät tvärs över hagen så vi kan släppa fåren här så fort Trekanten är slut. Vi får se lite.

Picknick i gräset hade vi också, med äpple, banan och sockerkaka.

Och ja det är väl inte konstigt att benen är lite trötta och stegräknaren i telefonen säger att jag gått nästan 20 tusen steg idag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.