Vilken värme!

Den är torsdagen sparkade vi igång med en runda med ponnyvagnen!

Vi stannade och hälsade på flertalet av Lokes kompisar som var i olika trädgårdar och lekte, och så såg vi ett rådjur! Så det var en lite extra rolig runda idag. Det var rätt varmt redan såhär på förmiddagen så vi nöjde oss med fyra kilometer idag, Assim var ändå ordentligt svettig när vi kom tillbaka. Vi jobbar på vinterpälsen än… Men visst har den minskat i mängd i alla fall! Tycker han håller sig fin i kroppen ännu också.

Även de tre bruna tyckte det var varmt ute och stod inne i svalkan. De verkade tycka att ligghallen var för stor också och stod och sov halvt på varandra i ena halvan.

Sen har vi handlat och lekt både inne och ute. Är vi inne så är det skönt med ytterdörren öppen, tur vi har grind där ute.

När maten var färdig-förberedd önskade Loke att vi skulle gå till Församlingshemmet och gunga och åka rutschkana, så det gjorde vi. Nora fick också gunga!

Där lekte vi tills Axel körde förbi, då traskade vi hem och kokade makaroner till köttfärssåsen och åt mat. Loke stod för förrätten.

Och efter maten blev det mer, wait for it, staketfix! Axel gick med motorsågen och sågade rent under tråden och så satte vi upp ett nät tvärs över hagen. Så kunde vi flytta fåren nu ikväll också, trots att hagen inte är helt klart. Men nu kan vi jobba vidare lite lugnare utan att stressa. De blev glada, tog inga bilder dock men det är en himla fin hage, himla snällt att vi får använda marken!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.