Lekdejt

Är det inte lite taskigt ändå av båda barnen att vakna före sju när vi INTE behöver gå upp klockan sju? Nora vaknade tio över sex och Loke tjugo i sju… Loke får dock pluspoäng för att han sovit knäpptyst hela natten! Men jag tror på sovmorgon i morgon, båda barnen stöp i säng helt slutkörda nu på kvällen, mohaha.

Förmiddagen gick åt till utelek med Thor och Valter. Det blev studsmatta, köra fast med diverse åkdon, sandlådenlek och rundtur på bondgården. Barnen hade skoj tillsammans och lekte fint.

När de gått hem var det dags för lunch. Eftersom vi sparat ihop ägg hela veckan och köpt en plättlagg var det ju tvunget att bli pannkakor och plättar! Gott gott!

Under eftermiddagen blev det först en promenad förbi fåren och Nora somnade gott i vagnen enligt planen. Sen lekte jag och Loke i sandlådan och med annat där ute tills Nora vaknade. Då gick vi in och förberedde middagen och lekte inne resten av dagen.

Axel kom hem lagom till att middagen stod på bordet. Efter maten var vi nere och hälsade på grannarnas nya utsöta katt, men i övrigt gjorde vi inget vettigt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.