Fredag på riktigt

Det blev såklart inte riktigt nån sovmorgon idag heller, men sova kan man ju göra nån annan gång. Förmiddagen var ganska så händelselös men efter lunch gick vi besök av min arbetskamrat Ida och hennes två döttrar. De levererade en bilbarnstol som vi köpt från dem, än kan Nora sitta i babyskyddet men om ett tag är det dags att byta! Det är samma modell som Loke sitter i och den är vi nöjda med så var smidigt när Ida ville bli av med sin.

Lek blev det såklart också! Och lite fika! Och titt på alla djuren. De ville såklart se fåren och lammen också så vi traskade bort till deras hage. Loke cyklade både dit och hem, första gången han cyklar på riktigt utanför trädgården och jag blev imponerad över hur bra han gjorde det. Stor kille alltså!

När Ida och tjejerna åkt hem hann vi leka en stund till innan det var dags att börja med middagen. Axel har jobbat ute i fält både igår och idag, så även han har nog lite äkta fredagskänsla idag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.