Båt och häst

Mackor och festisar packades i väskan och så drog vi ner båten till sjön vid halv tolv-tiden. Vi puttrade en bit och så stannade vi och guppade omkring lite medan vi åt våra lunchmackor. Sen åkte vi en bit till och Axel fiskade lite.

Det är ju dock ganska begränsat med möjligheter att roa en 7-mån bebis som inte gillar att sitta still, i en båt, så vi blev inte så långvariga. Lite trött var hon också och eftersom Loke varit lite hängig i helgen fick han följa med på insomningspromenad när vi kom hem. Han somnade först, men Nora var inte sen att hänga efter.

Jag stack iväg och red och Axel pillade lite i verkstan tror jag. Nora vaknade dock rätt snart, hon har inte alls hållit sina sovrutiner de senaste dagarna!

Kaprifol fick en go runda i kroppen, nästan en timme var vi ute.

Och väl hemma fick vi sällskap i stallet.

Efter stallet dröjde det inte många minuter innan även Loke vaknade. Då blev det glass till fika och lite inomhuslek. Dusch, mat och sen kvällsrundan ute på gården. Väldigt fin kväll!

Smörblomman är ju ett ogräs i hagarna men lite fina är dem ju också.

Idag åkte Zingo hem till medryttaren som ska ha henne på foder, så nu fick Assim komma ut i hagen till de andra hästarna igen. Det var han glad över!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.