Klippa gräs

Det började lite regnigt i morse när vi åt frukost men den klarnade det allt upp och blev fint väder. Härligt! Vi gick då ut och satte igång med gårdsgöra. Harvning av paddock!

Och putsning av hästarnas vinterhage.

Sen var det hög tid för lunch. Och efter det gick vi ut igen. Axel tog med sig barnen till fåren och jag sadlade Kaprifol. Jag hade redan byggt lite hinder på banan som vi skuttade lite över. Tre stunds följt av två galoppsprång och ett räcke. Kaprifol var inledningsvis lite tråkig i vänster varv men tyckte hon ”lossnade” fint efter en stund.

När Axel kom tillbaka ville Loke också rida så de gjorde Assim klar och så fick de hänga på när jag skrittade av Kaprifol. Jag testade att hålla Loke i lång lina idag och det gick bra, skulle nästan våga ge mig ut en runda själv med honom nu faktiskt.

När vi var tillbaka på gården ville Loke också ”hoppa” inne i paddocken så jag ledde honom över bommarna ett par gånger så var han nöjd sen.

Jag lät Assim springa lite på linan också innan hästarna fick gå ut i hagen igen. Han är ju tjock nu såklart, så några extra varv kändes bra, hehe.

Efter hästfixet var det hög tid att laga mat så det gjorde vi. Och åt den gjorde vi också! Sen var klockan inte jättemycket så vi gick ut igen och klippte gräset och körde röjsåg också. Och busade lite!

Och så avslutade vi dagen i badet och försökte skrubba bort hästskiten och traktordammet, men jag vet inte. Det är så ingrott vid det här laget att det änna är permanent!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.