Måndag

Dagens stora händelse var att Hekla skulle åka till veterinären och kolla upp svansen och bli av med stygnen. Men se det gick inte för Hekla bröt sig ut på något vis i går kväll medan vi nattade barnen. Låst kattlucka och en pall framför, men hon lyckades flytta på pallen och krångla sig ut genom kattluckan ändå. Typiskt. Hon är fortfarande inte hemma i skrivandes stund, så det blev ju till att avboka veterinären. Svansen ser jättefin ut och stygnen kommer försvinna av sig självt, så för den sakens skull är det ingen fara lyckligtvis.

Loke var i alla fall på förskolan under förmiddagen och jag och Nora slappade i soffan. Får passa på när hon bjuder in till det!

Loke var på dåligt humör efter förskolan (blir så när han sovit middag) så jag drog iväg honom, Nora och Kaprifol på en promenad via sjön. Tre flugorna en smäll; Nora somnade, Kaprifol fick röra på sig och Loke tinade upp. Så när vi kom hem kunde vi leka lite ute.

Ebba kom och red Assim också och hennes lillebror Emil (jämngammal med Loke) var med så han och Loke lekte massor. Jag passade då på att hjälpa Ebba lite på banan och det gick fint. Därefter blev det middag och en promenad till fåren.

Idag hade vi med oss äpple som vi bjöd på. De blir änna lite förvildade när de går i hagen på sommaren så lite fjäsk är bra. Tackorna är ju tama, men lammen är rätt skygga. Förutom fina Vitnos! Så go och kelig! Tur vi ska behålla henne.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.