Tömkörning och annat

Under förmiddagen var vi ute, Nora och jag. Hon verkade trött i vanlig sov-tid och gäspade massor så jag stoppade ner henne i vagnen och tog med mig henne och Kaprifol på en insomningspromenad vid nio ungefär. Men jag gick och gick och hon ville inte sova, hon var bara missnöjd över det hela. Så jag ställde Kaprifol i paddocken och borstade henne medan Nora kravlade omkring bäst hon ville. Hur nöjd som helst.

När klockan närmade sig tio verkade hon trött igen så jag gjorde ett nytt försök med att söva henne och nu tog det inte ens fem minuter. Vagnen parkerades och Kaprifol, som väntade snällt på ridbanan, fick tömkörningsutrustningen på. Hon var ju framskrittad och borstad redan. Kaprifol var superfin på tömmen idag, var riktigt roligt att köra.

Nora sov vidare när jag var klar så jag grejade lite i stallet och röjde i sadelkammaren mm. När hon vaknade var det dags för lunch!

Loke hämtades på förskolan med bilen idag. Jag hade lite ärenden in till Vårgårda så passade på då. Och när vi ändå var inne i ”stan” besökte vi en lekplats också. Ågatans lekplats har fått en ansiktslyftning sen vi var där senast. Skoj med nya grejer!

Sen blev det hemfärd och båda barnen lekte så bra ute att jag kunde rensa en hel del ogräs. Nora utforskade trädgården och Loke lekte i sandlådan.

Jag fick nästan släpa in dem när det var dags att laga mat. Nora var då lite klängig så hon fick äta banan på golvet så jag kunde fixa maten. Funkade fint!

I morse kom Hekla hem igen så nu har vi en ny tid bokad för henne i morgon efter lunch. Dörren är barrikaderad så håller tummarna för att det blir av!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.