Fullspäckad dag

Idag har det inte varit många ”lediga” minutrar! Loke lämnades på förskolan och Nora fick som frukostgröt därefter, och sen gick vi ut. Jag skulle hjälpa Beatrice att hoppa lite med Kaprifol så jag drog fram lite hindermaterial medan Nora kravlade omkring.

Jag blev precis klar innan Nora ville sova, det tog inte många meters promenad innan Nora sov. Precis när jag parkerade henne vid stallet kom Beatrice också så det tajmade vi bra! ”Träningen” gick bra och Nora vaknade när vi var klara och hindren undanplockade. Inte illa! Då gick vi in och åt lunch och sen var det dags att åka och hämta Loke. Vi hämtade upp honom en timme tidigare än vanligt idag och åkte till Borås med hela familjen för att besiktiga hästsläpet. Det gick halvbra; ett av hjulen bromsade inte alls. Så det får vi kika på!

Efter besiktningen åkte vi till Borås Djurpark, vi har ju säsongskort där så lika bra att passa på när vi är i stan!

Vi körde lite mindre fokus på djur idag och lite mer fokus på lekplatserna. En korv stoppade vi i oss också när energinivån kändes lite låg.

Och så gick vi förbi sälarna när det var dags för deras matintag, det var kul! Lite extra kul blev det när det visade sig att det var Hovis-Jonas som matade sälarna idag. Så pratade vi lite med honom också!

Och gungade och åkte rutschkana!

Sen åkte vi hem och båda barnen somnade i bilen av utmattning. Vi lagade då lite mat för att fylla på efter korven, och efter maten cyklade vi hela vägen ner till Gamla Kyrkan på andra sidan vägen och hjälpte till att klä midsommarstången. Det blir inget sedvanligt firande där i år pga Corona, men en stång är ju fint ändå!

Loke sprang runt och lekte med ett par andra barn och hade skoj!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.