Heeelg!

Nu tar vi helg och inte vilken helg som helst heller utan MIDSOMMARHELG, och så fyller gubben hela trettio år också. Gisses vad gamla vi börjar bli! Snart vuxna!

Det fanns inte många bilder att skörda i telefonen idag, det måste betyda att det har varit full rulle. Och det har det!

Efter frukost drog jag och barnen in till Vårgårda för lite ärenden. Vi inledde med lek på lekplats, brukar ju passa på när vi ändå är i ”stan”. Det är uppskattat av grabben!

Sen blev det hönsmat på Djur och Natur, och vuxendricka på systemet. Var kallsvettigt där inne för Loke fick en egen vagn och det är ju änna glasflaskor precis överallt!! Men det gick bra. Ännu svettigare blev det när vi skulle gå tillbaka till bilen. 25 grader stekande sol och jag bar en Nora som inte ville sitta still, ett flak öl och en påse med spritflaskor. Tur att Loke kunde gå själv i alla fall (och det var inte långt till bilen).

En sväng in på Ica blev det också. Och sen åkte vi hem!

Lunch intogs och när Nora somnade för em-passet plockade jag ner en cykel från loftet som Loke fick testa. Kanske lite tidigt men man måste ju träna och han har ju fått en fantastisk balans med springcykeln.

Jag släppte lite ett par gånger och balansen finns ju där, han ska bara få in tekniken också!

Tårta har vi bakat också inför helgen!

Och under kvällen blev det lite häst för nu har Tildas familjs häst Zalka kommit! Hon ska vara här i ca två månader och Tilda och Kaj har parkerat husvagnen här nu lite mer permanent också! Här ska ridas!

Zalka har dock bara fått Assim till sällskap än, i hagen bredvid de andra. Mille flyttar ju nästa helg och då kommer en ny häst i stället för honom och då släpper vi ihop alla hästarna då i stället.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.