Klibbigt

Jag tänkte att om vi ger oss iväg tidigt så blir det nog inte så varmt!

Men jo. Det blev det. Ponnyn rör sig ju inte så snabbt så det tog ju hela förmiddagen att ta oss fyra kilometer, haha. Men kul hade vi och vi hittade både smultron och blåbär längs vägen!!

Sen blev det lunch och innelek och vid halv två en kort insomningspromenad så Nora somnade för sin em-lur. Hon somnade snabbt och sov en och en halv timme så jag och Loke fick mycket gjort!

Vi plockade fläderblommor och gjorde saft! Och plockade jordgubbar och gjorde vaniljpannacotta till kvällens grill med grannarna.

Tvätten kom ett steg åt rätt håll, jag rensade ut lite kläder till Noah och så städade vi lite i källaren. Axel har grejat med betesputsen hela dagen och tillverkat nya slaghackor, det var ett gäng som gått sönder genom åren vi haft den. Nu är den som ny!

När Nora vaknade stack vi ner en snabbis till sjön och doppade oss. Tjugofem grader i vattnet var det nån som sa och det kändes onekligen väldigt varmt idag. Vi hade men ”flytstolen” till Nora och den av uppskattad! Hon sprattlade omkring i den både med och utan botten under fötterna.

Skoj! Sen åkte vi hem och fixade grillmiddag! Lite smått kaos med två trötta barn, för det blev ju sent som vanligt, men men.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.