Förena nytta med nöje

Efter dagens frukost stack jag och Tilda ut på ridtur, en lite lugnare skogstur på sex kilometer. Det var en hel del insekter, men det är väl bara att vänja sig för det är ju änna den säsongen nu.

Lite frukt blev det vid hemkomst och sen har Mille flyttat så vi släppte ihop de andra hästarna som ju gått i två hagar sen Zalka kom (Tildas häst). De sprang lite men var inget större, blir kanske mer spännande i morgon när det kommer ännu en ny häst!

Ligghallen har även blivit urstädad, nu är stallet redo för högtryckstvätt som blir en av semesterns aktiviteter. Sen har vi även samlat ihop all hösilageplast och nät, för i morgon är det insamlingsdag på Djur och Natur i Vårgårda. Ska bli skönt att bli av med det! Det ligger nu i släpet och väntar på morgondagen.

Sen röjde vi lite på baksidan; ”vedhusen” blev instoppade i vedskjulet och en del stockar blev slängda på rishögen. Några andra stockar hamnade i hagen och förvandlades till ett hinder!

Barnen hjälpte till! Loke körde traktorn!

Och Nora motorsågen!

Och akvariet har fått en rejäl storstädning också vilket ledde till att vi plötsligt fick se räkorna som vi inte sett sen vi köpte dem för ett par månader sen, haha.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.