Ornunga-Åmål-Älvdalen

Ursprungsplanen för starten på vår resa var egentligen att äta middag hemma och sen köra hela vägen till Älvdalen i ett svep när barnen skulle sova för natten. Men i sista stund ringde jag Camilla, som ju bor i Åmål, och hörde efter om dem var hemma. Och det var dem! Så efter frukost i förmiddags red jag ut med Tilda, och sen hoppade vi in i husbilen strax före tolv!

Nora, som vägrat sova under förmiddagen somnade som en stock och sov ända fram tills vi stannade i Överby för lite kompletteringshandel.

Vi åt vår medhavda lunch inne i husbilen också och sen satte vi kurs mot Åmål! Nora somnade igen, och Loke kikade på världen där ute varvat med lite leksaker, bilgodis och målarbok.

Framme i Åmål blev det bus och lek, cykling och barnvagnspromenad och en fantastiskt god grillmiddag. Helt klart godare än den vi tänkt äta hemma enligt ursprungsplanen!

Båda barnen hängde i bra på kvällen och klockan hann bli två glas rosé och ett glas drink för min del innan vi tog på pyjamas på barnen och åkte. Klockan var nästan nio och Nora somnade nog innan vi lämnade området där Camilla bor. Loke däremot höll låda fram till halv elva!

Men nu sover båda barnen gott och vi har tankat i Torsby. Klockan är elva och vi har ungefär två och en halv timme kvar till vårt slutmål i Älvdalen. Får se om vi orkar köra hela vägen nu i kväll eller om vi stannar tidigare. Inga problem eftersom vi sitter i en husbil!

1 tanke på “Ornunga-Åmål-Älvdalen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.