Stensjön och fäbod

En god natts sömn och vi fick sova till åtta, känns ju som riktig semester detta! Frukosten intogs i husbilen och sen åkte vi den ganska så exakta timmen ner till Lindvallen/Sälen.

Klockan hade då hunnit bli elva så vi tog tidig lunch; pannkakor! Och sen gav vi oss ut på dagens första aktivitet; vandring till Stensjön. Man kan gå hela vägen till Stensjön från parkeringen, men så roligt är det ju inte att bära på barnen, så vi tog sittliften upp för backen! Fick hålla hårt i Nora, hehe.

När vi hoppat av liften var det en nätt vandring på 1.5km till Stensjön.

Häftig natur där uppe, och lite lustigt att se alla snölösa skidbackar ovanifrån. Framme vid Stensjön fick Loke lägga några stenar på hög och sen blev det en rekordsnabb nyponsoppa och tankning av Nora för mörka moln närmade sig snabbt.

Så vi gick tillbaka till liften och åkte ner igen, molnen åkte lyckligtvis lite åt sidan så vi fick bara några droppar på oss. Nere på plan mark igen fick vi tillbaka till husbilen och bytte bärstolar mot barnvagn och gick tvärs över parkeringen till Lindvallens Fäbod. Nora somnade gott i vagnen för em-luren…

och Axel testade på att gå på styltor.

Och vi kikade på söta kaniner…

Och klappade fina kossor!

Det fanns även ett gäng getter och två shetlandsponnyer. Och när alla djuren var tittade på gjorde Loke sin debut på golfbanan.

Han kanske inte var en talang är riktigt, men det var roligt och det var ju huvudsaken.

Trötta och rätt nöjda så köpte vi med oss pizza och åkte till en ställplats nio minuter från pizzerian, jag fick jobba lite för att hålla Loke vaken. Men det gick! Pizzan intogs, cykeln fick lite motion och nu sover båda barnen och klockan är halv åtta, haha. Det är jobbigt med semester helt klart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.