Helg hemma

Efter ett par dagar på resande fot har det varit skönt med en hemmahelg! Tvättat det enorma tvättberget, städat och tvättat husbilen, tagit hand om alla grejer vi haft med oss mm. Och igår hade jag och Loke ponnymys. Först gick vi på smultronjakt och hittade både det och blåbär.

Och sen gick vi in i paddocken och hade gymkhana!

Och lite balansträning med ”jorden runt”, nudda öron och svans och lite annat skojigt bus.

Idag har jag och Tilda ridit, först red vi ut en kort sväng och sen hoppade vi hindren i hagen. Skoj! Axels familj har varit här idag köks så det blev lunch och middag med dem. Och hästarna har fått ny hage, och då fick fåren flytta in i hagen som hästarna lämnat. De gick direkt på slyet, duktiga får!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.