Ännu en lugn dag

Efter dagens frukost kopplade vi på hästsläpet och lämnade in det på verkstan. Vi får inte nån ordning på bromsarna så nu får de ta över, de löser det säkert! Vi stannade även på Djur och Natur och fyllde på med hönsmat och sen blev det lite lek på lekplats.

Klättra var det som gällde mest idag! Vi roade oss där till klockan slog tolv och vi kunde svänga förbi Hjulet på vägen hem. Våra dricksglas har minskat drastiskt den senaste tiden! Hjulet hade ett gäng trevliga glas så vi tog med oss ett gäng hem.

Under eftermiddagen blev det lite ridning, lek och grillad kyckling till middag. Ett kort bad hann barnen med också.

Tvättberget blev insorterat i garderoberna efter barnens sängdags och lite är packat och fixat inför morgondagen då vi ska åka till Nordens Ark. Det ska bli skoj! Vädret ser dock lite mindre roligt ut, men det finns ju regnkläder!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.