En två kanin

Som en vän sa, man kan ha för många barn, men absolut inte för många djur! Så jag har gått och köpt oss två kaniner, bedårande fina Mellerudskaniner. Vi ska hämta dem i morgon (så mer om dem då) så eftersom Axel skulle ta det lite lugnt med sin trasiga hand har han byggt kaninhus hela dagen!

Loke såg ut att vilja hjälpa till…

… men de tjugofem traktorerna i sandlådan var lite roligare ändå.

Tanken är ett flyttbart ”sommarhus” till kaninerna så de kan äta gräs mest hela tiden. Förutom när man matar dem med maskrosblad, morötter och sallad från landet såklart. Äntligen nån som vill äta vår sallad!

Och sen kommer de få en vinterbostad inne i ladan som det ser ut just nu, men ingen idé jag går in på detaljer där för det lär väl ändras!

Nora har blivit tio månader idag!! Tiden flyger, så liten men ändå så stor. Hon går mer och mer och har nu börjat ställa sig upp och fortsätta gå efter att hon trillat, i stället för att fortsätta krypa. Klättrandet utvecklas också… Men hon är också väldigt duktig på att ta sig ner på rätt sätt faktiskt.

Så härligt att vi bor så här ändå, hur härligt som helst för egen del och jag älskar att barnen får växa upp så här fritt. Loke går ut och leker själv, och kan även säga att han vill vara kvar inne själv om vi ska gå ut. Stora killen!

Assim fick vila idag och Beatrice red Kaprifol så jag har varit ganska hästledig. Men jag har bytt hage på hästarna och de går nu i skogshagen, antagligen för sista gången den här säsongen!

Axel putsade av vinterhagen också, så nu blir det terränghoppning nån dag! Och nu är det kvällen, barnen sover och Axel är ute och skjuter in sitt gevär inför bockpremiären på söndag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.