Veckans planer

Den här veckan är inte riktigt lika fullsmetad som den förra, men lite roligheter har vi att se fram emot!

På tisdag kommer Oma och eventuellt Farfar, för de ska ta hand om våra barn på onsdag! Jag jobbar ju, och det ska även Axel göra faktiskt. Han ska åka till Stockholm och analysera lite prover, så han blir borta heeela dagen. På torsdag har både Nora och Loke tid hos BVC, båda ska få träffa läkare och Nora ska vaccineras. Det var Noras tid från början, och sen fick vi ett brev hem att även Loke var välkommen på ett 3-årsbesök nu under hösten om vi ville. Så då ringde Axel och frågade om inte Loke kunde hänga på Noras besök, eftersom det är läkarbesök även för 3-åringar, och det fick han! Smidigt att kunna ta båda på samma gång. Lokes besök känns ju inte jättenödvändigt egentligen, han utvecklas ju på alla sätt och vis och vi har inga direkta funderingar att ta upp. Men eftersom han hade ett blåsljud på hjärtat vid födseln, och även vid ett läkarbesök vid lite äldre ålder så hade det känts bra att få en koll på det ändå.

Loke 11 månader

Fredagen och lördagen är nog ganska oplanerade, men på söndag! Då ska jag och Kaprifol åka 6km bort och vara med på en Pay&Jump på terränghinder, på en travbana! Jag har inte riktigt någon koll på hur det kommer gå till/se ut, men jag tror att det kommer bli riktigt roligt!

Och veckan därefter är et älgjakt för hela slanten, så för att Axel ska kunna vara med på det har jag tagit föräldraledigt hela veckan. Det ska bli mysigt att vara hemma igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.