Köksbord

Ni som har besökt vårt hus det senaste halvåret vet att vi har bytt köksbord oftare än vad som är nödvändigt. Så här i efterhand skulle vi inte bytt ut det som vi hade i början, men det är ju lätt att vara efterklok! Det senaste bordet fick vi från de förra grannarna och som ni kanske minns trodde vi att det var massivt så det gick att slipa upp, men när Axel började slipa visade det sig att så var inte fallet. Det var också lite för litet i sitt minsta läge, men när man drog i sär det för att lägga i en iläggsskiva var fortfarande benen i samma läge, så man kunde fortfarande inte få in två stolar på långsidan. Värdelöst och jag har irriterat mig på framför allt det senare enda sen jag upptäckte detta. Vi har efter det pratat lite löst om att bygga ett bord runt den stenskivan jag fått från jobbet, men för att vara realistisk, när kommer vi lägga tiden på det? Det vore kul att göra det, men då kanske det kan bli ett bord till vårt framtida uterum i stället. Den som lever får se!

Så jag har snokat lite på begagnatmarknaden ett tag och så plötsligt dök det upp! Igår fick därför hästsläpet följa med till jobbet och när jag var klar åkte jag in till centrala Borås i rusningstrafik. Jag lyckades både backa runt hörn och parkera nästan lagligt utanför lägenheten med släpet och omgivningen intakt! Lite stolt ändå. Och väldigt nöjd över resultatet.

Nu ska jag hitta en vit juniorstol till Loke också tror jag, skulle passa in fint!

När barnen gått och lagt sig blev det stall! Båda hästarna fick hänga med in och bli lite ompysslade. Kaprifol fick även på sig tömkörningsgrejerna och så tog jag med mig båda ut på ridbanan.

Assim fick hänga med när jag skrittade fram Kaprifol och sen stod han och tittade på när jag tömkörde Kaprifol ett lite lagom pass sådär. Hon var fin! När jag var klar med henne fick Assim springa lite på lina en stund, så båda fick röra på sig idag med. Det var min tur att mocka lösdriften också och nu märks det att hästarna håller sig mer häromkring, en hel kärra fick jag mocka idag! Men nu med betongplattan är det endast ett nöje, så lättjobbat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.