Onsdagsjobb

En onsdag med jobb på många fronter. Axel är i Stockholm och kör lite analyser för sitt egna företag, Oma ”jobbar” med att ta hand om våra ungar, och jag sitter nere på ”mitt kontor” nere i Gillestugan. Inte för att Oma behöver hjälp med barnen utan för att jag har digital utbildning nästan hela dagen och vi uppmuntras att sitta hemma när vi har möjlighet. Sen är det ju såklart en bonus att kunna gå upp och fika och luncha med familjen! Jag sitter riktigt bra här nere faktiskt, bättre än jag förväntat mig.

Igår blev det en ganska händelselös eftermiddag. Fåren fick vår sista höbal, av de som vi hade kvar sen förra året, och vi inväntar nu leverans från vår höbonde. Han har sagt i flera veckor att han kommer ”nån dag”, hehe, men nu måste han komma!

Jag mockade lösdriften också, men Assim fick vila. Kaprifol motionerades både igår och idag av Beatrice, och i morgon får hon vila, så först på fredag kör vi på igen. Då blir det gissningsvis nåt litet skutt på banan och sen uteritt på lördag, för sen ska vi ju åka och hoppa på söndag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.