Busiga barn

När jag ”kom upp från kontoret” igår blev det lek med barnen medan Oma lagade mat. Loke beställde korv stroganoff med potatismos, så det blev det! Och lite glass blev det på det sen också, gott ska det vara!

Nora älskar att leka med bunkar, oftast ska den sitta på huvudet, men just här skulle den sittas i. När Loke var i denna åldern var det kastruller och lock som gällde, men här är det som sagt bunkar.

Efter maten städade vi i ordning köket och Nora var inne i badrummet och grejade. Hon kom inte när vi ropade på henne och det var märkbart tyst och då kom jag på att jag dragit fram pallen en stund tidigare, när jag skulle klättra upp och ta ner grejer från över spegeln. Och ja, hon hade inte stannat högst uppe på pallen inte.

Det roliga är att bilden inte är från den gången, utan jag tog ner Nora och innan jag hann ta undan pallen kom Loke och skulle upp och tvätta händerna efter glassen. Så jag lät pallen stod kvar. Och ja, fem minuter senare var det tyst igen och jag kom på att pallen fortfarande stod framme.. Och då tog jag bilden!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.