Installning för kaninerna

Nu har det ju varit rätt ruggigt det senaste och dagens konstanta pölande var ju inte heller så skoj. Därför tänkte jag att det nog var på tiden att fixa ett litet hus till kaninernas vinterbostad. Så jag tog med mig barnen ut, Axel åkte och risade jakttorn.

Den här lådan fick jag med mig från jobbet i veckan och den saknade ju bara en öppning så det skulle vi väl lösa, barnen och jag.

Loke hjälpte mig att måla, sen hämtade vi sticksågen och hörselskydden.

Och så blev det en liten öppning!

Sen la vi in spån i kaninboxen och hämtade halm till huset.

Till sist fixade vi en liten ”tunnel” och en liten bro mellan huset och avsatsen på väggen. Kanske kul för kaninerna? Vad vet jag! Fint blev det i alla fall!

När vi var nöjda hämtade vi in kaninerna också, det var ju inte så roligt för dem att sitta ute i sitt lilla sommarhus när regnet öste ner. De verkade tycka det var ganska spännande att undersöka boxen.

Blir det finare väder igen är det ju inget som hindrar att de kan gå ut i sommarhuset igen, men idag var det nog rätt kul för dem att få lite större yta att skutta på!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.