Söndagen

Jag hade hoppats att det här inlägget skulle handla om dagens hoppning på travbanan, men jag fick meddelande igår om att det blev inställt. Tydligen var det många som bokat av under fredagen, så arrangörerna beslöt att skjuta det på framtiden. Skittråkigt och helt klart lite besviken! Men sånt som händer, det blir säkert ett annat tillfälle.

Därav har det varit en typisk hemmafixar-söndag i stället. Under förmiddagen fixade vi en höhäck till baggarna som går ute. Det finns nog en del att pilla med fortfarande eftersom hagen är ordentligt stor, men lite hö gör dem nog gott nu.

Vid halv tolv tog Axel med sig Nora på ett ärende och jag och Loke gjorde i ordning Assim för en runda med vagnen.

Var ju ett tag sen nu, så det var lite extra mysigt. Förbi gården med alla traktorer och grävmaskiner blev det!

Under eftermiddagen blev det lite fix med grönsakslandet, bara purjolöken som är kvar att ta upp nu, resten är skördat. Sen ska vi testa att köra jordfräs och lägga över nån plast eller nåt så det håller sig lite ogräsfritt till nästa säsong.

Det blev lite innelek också och jag grejade lite nere i Gillestugan. Det har ju varit övermöblerat rätt länge och det har ju funkat eftersom vi aldrig är där nere. Men nu när jag sitter och jobbar där och ser skiten var det dags att göra nåt i alla fall. Så jag har sålt ett soffbord och våra hemmabyggda vitrinskåp, och i morgon får jag förhoppningsvis iväg två sängar också. Så nu finns det en säng plus madrass, skrivbord och två bokhyllor ungefär. På sikt kommer antagligen den stora sängen från Noras rum åka ner hit också, det får vi se.

Tog ingen före-bild, men så här ser kontorsdelen ut nu i alla fall! Lite mer trivsamt, även om jag gärna hade renoverat ytskikten också. Men då tillkommer det en rad grejer som gör projektet gigantiskt, så det får bli en annan gång.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.