Föräldraledig

Min föräldravecka har inletts bra, och så har även Axels älgvecka. Laget har tagit två tjurar, så nu får de bara skjuta kalv och vildsvin resten av veckan.

Jag och barnen var uppe vid sju och jag insåg ganska snart att vi behövde handla. Nästan slut på blöjor, välling och frukostbröd. Så efter frukost och diverse djurfix åkte vi till Vimpeln i Alingsås. Förutom Ica var vi inne på Clas Ohlson och så finns det ju en liten inne-lekplats där också där barnen roade sig kungligt. Nora var så söt, lekplatsen är liksom lite upphöjd över det kringliggande golvet och varje gång Nora ville gå nerför kanten sträckte hon ut handen så jag skulle ta den och hålla i henne när hon steg ner.

Jag tänkte att Nora skulle sova i bilen på vägen hem så vi hade lite mer tid att spela på så vi åkte till Nolhaga en sväng också. Där finns en stor lekplats och lite djur. Jag hade inte med mig vagnen och det är en liten bit att gå från parkeringen, men Loke gick på så bra så. Även Nora knatade på en bit, inte alltid åt rätt håll dock, hehe.

Vi roade oss på lekplatsen tills klockan slog tolv, då var det dags att gå tillbaka till bilen. Båda barnen somnade i bilen men Loke vaknade direkt vi kom hem, på bra humör lyckligtvis. Så vi åt lunch tillsammans och Nora sov till klockan två ungefär. Det var soligt och fint fram tills hon vaknade ungefär, då blev det både åska och regn så mina utomhusplaner för eftermiddagen ändrades raskt till innelek. Men det gick ju bra det med.

1 tanke på “Föräldraledig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.