Semestervecka

Ja inte för mig då, men för Kaprifol. Jag har klurat ett tag på när jag ska passa in detta bäst, och nu sammanföll flera grejer som gjorde att det passade fint. Vädret är tråkigt, klippmaskinen är trasig, och vi ska åka till Gullspång fredag-lördag! Axel har blivit inbjuden på jakt bara en halvtimme från Gullspång på lördag, så det blir ju toppen att jag och barnen roar oss hos mormor, och Axel har inte så långt att åka på lördag morgon.

I övrigt är det en ganska lugn vecka där vi försöker hitta in i vardagen igen. Halva veckan har ju för övrigt redan gått, så nog går det fort även om man inte har så mycket för sig på kvällarna!

Nora har förövrigt tagit ett steg mot att bli vuxen nu också. Jag har ju minskat ner på amningen sen jag började jobba av förklarliga skäl, och igår slutade vi helt. Jag trodde länge att Nora skulle sluta amma självmant, så fort hon fick börja äta mer vanlig mat, men hon har gärna fortsatt. Hon har aldrig riktigt kunnat ligga still och amma som en vanlig unge, utan liksom hoppat runt och guppat med hela kroppen, men ändå suttit fast som en liten sugpropp, så jag får säga att det är rätt skönt att det numera är ett avslutat kapitel. Eller ja, det blir skönt så fort både hon och brösten fattat att det är slut, just nu är det ganska obekvämt angående det sistnämnda faktiskt, men det går ju över. Får gå på svältdiet ett par dagar, som tackorna efter avvänjning av lammen, hehe.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.