Fredagen är här!

Torsdagen susade förbi den också, med regn och rusk för hela slanten. Lyckligtvis gör ju djuren att man kommer ut och får lite frisk luft i alla fall! Under eftermiddagen var det dags för hästarna att få en ny höbal. Vi lyckades pricka in det medan det var lite uppehåll, och det går ju så smidigt numera; bra teknik med traktorn och spjutet, enkel hölåda och betongplattan. Hästarna stod snällt på andra sidan snöret och väntade lugnt på maten.

Igår hade vi en riktig ”säljardag” med våra fårskinn och vi har numera bara ett korthårigt kvar, plus det långhåriga som är rätt ”trasigt”, så det kommer vi nog inte sälja som det är utan göra nåt kul med i stället. Vi har en tråd ute hos en som köpte ett av våra andra skinn, så det är inte omöjligt att även detta försvinner snart. Men tills dess är det fortfarande till salu för 1800kr!

I övrigt gick kvällen åt till att tömma och städa undan akvariet. Vi bar upp bänken det stod på till övervåningen och lämnade hallen tom. Den känns väldigt tom och stor plötsligt, men jag tror vi vänjer oss snabbt och landar i att det blir ganska bra utan något på den väggen. Men man vet ju aldrig!

Det blev bad-kväll för barnen också, Loke var helt slut och bröt ihop totalt men hämtade sig när han fick bada så det blev en ganska lagom aktivitet innan läggdags.

Idag blir det jobb och därefter djurfix inklusive mockning och sen åker vi till Gullspång!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.