Nu styr vi hem igen

Igår eftermiddag/kväll anlände vi till Gullspång, vi tog med oss pizza som vi åt på vid ankomst. Sen blev det mys framför brasan, med lite melon och godis.

I dag åkte Axel iväg efter frukost, jaktmarken visade sig ligga bara tio minuter-en kvart från mormors hus så det blev ju riktigt smidigt!

Jag och mormor tog med oss barnen till skolans lekplats lite fram på förmiddagen.

När det var dags för Nora att sova hoppade vi in i bilen och åkte hem till min bror Peter. Mio och Ella var inte hemma, men Loke lekte lite ändå. Och så fikade vi och kikade på vad som hänt sen jag var där sist. Renovering inne, fix ute och en grävmaskin har flyttat in på gården också!

Nora sov igenom hela besöket och vaknade först på vägen hem.m, skönt med en ordentligt lunchvila för henne! Under eftermiddagen lekte vi både inne och ute och förberedde för kvällens middag. Axel kom hem vid fyratiden, ingen jaktlycka tyvärr men de hade sett både älg och rådjur, men det blev inget skottläge.

Lammstek åt vi till kvällen, vårt egna lammkött! Peter joinade oss också. Himla gott blev det. Och så glass på det, inte illa va?

Nu sitter vi i bilen på väg hem. Båda barnen sover gott, helt utmattade i vanlig ordning efter en dag utöver det vanliga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.