Check

Det här med att ställa om klockan fungerar ju inte riktigt på samma sätt nu när vi har barn. Att få en extra timme att sova på morgonen funkar liksom inte. Jag tror vi ska vara glada att barnen vaknade halv sju (ny tid) och inte sex som hade varit vanlig tid.

Men vi hade ju en del att greja med så det var väl lika bra att dra igång med dagen. Efter frukost gick Axel och såg över Billy Blå bil inför onsdagens besiktning medan jag och barnen gjorde morgonen med djuren. När Axel var klar gick vi på nästa projekt gemensamt. Jag målade det sista nere vid golvet, på väggen mot verkstan, och Axel skruvade ner hyllan i spolspiltan.

Nu när den nya väggen är klar ville jag nämligen ha hyllan här i stället.

Det är här vi oftast står och borstar, det finns mer plats bakom hästarna här och så slipper vi riskera att spola vatten på hyllan/grejerna i spolspiltan. Det blev kanon!

Barnen var med och grejade stundtals, och hoppade på studsmattan där i mellan. Inte så tokigt att ha den där inne i ladan!

Efter lunch inbjöd vädret till inomhusfix så det fick det bli. Tvättberget har tvättats, hålet bakom dörren i Noras blivande rum är lagat och vi har slipat och målat över en skarv i panelen vid trappan som släpat (långt) efter i hall-renoveringen.

Klockan tre tog vi paus hos Nils och Marsha. Nils är nästan permanent tillbaka i huset nu så lägenheten i Södertälje är såld och alla grejer därifrån står nu i huset. Axel hjälpte till att lyfta lite möbler och så fikade vi.

Sen middag, bad av barn och lite mer lek innan det var dags att ”kvälla” barnen.

Nora mätt och nöjd med magen rund och go av kvällsvällingen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.