Slut på vilan

Nu har Kaprifols vilovecka tagit slut och igår fick hon röra på sig lite lätt igen, mjukstart med promenad och ett par varv i trav på lina på banan för att se henne röra sig bara. Jag har inte lyckats förstå vad det är för fel på min klippmaskin ännu men Camilla var snäll och lånade ut sin. Hon har samma maskin som jag så jag jämförde skären mellan maskinerna och kunde väl inte riktigt se några större avvikelser, men jag ska skicka in mina skär för slipning så får vi se om det blir bättre. Jag klippte Kaprifol med Camillas skär men med min egen maskin så nu vet jag i alla fall att problemet endast ligger hos skären så i ”värsta fall” räcker det med att köpa nya skär och inte en helt ny maskin.

Ni får förebilderna idag och efterbilderna en annan dag, för det glömde jag att fota! Passade på att klippa manen och svansen också, så nu är hon lite extra prydlig igen. Tjock är hon fortfarande dock, får se om vi kan göra nåt åt det nu framöver!

Hon var lika supersnäll att klippa som alltid, det jobbigaste var när jag klippte halsen för det var så skönt så hon envisades med att klia tillbaka på mig, eller hänga med huvudet på min rygg, haha! Så söt.

Även Assim fick lite kärlek i form av borstning och longering på banan. Det syns inte längre att jag redan har klippt honom en gång!! Helt sjukt vilken päls han får. Så ja, det är ju också nåt att ta tag i, men förhoppningsvis räcker det som sagt att skicka mina skär på slipning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.