Besiktningsdag

Igår hade Axel full rulle med besiktning av både bil och barn. Bilen var först ut och den klarade sig igenom fint, en lampa som behöver bytas bara för det var tydligen fel färg på den. Efter detta var det dags för barnens tredje försök på BVC, efter att blivit ombokat på grund av sjukdom två gånger.

Nora blev vägd och mätt i vanlig ordning, hon är numera 74cm lång och väger ungefär 8570g, fortfarande inte någon tungviktare här, men hon följer en kurva i alla fall! Hon charmade såklart alla också, och visade upp hur stadigt hon kan gå. Läkaren var på plats och Nora fick OK i rumpan. Därefter var det Lokes tur och han är 99 cm lång och väger 15,6 kg. Även han fick en koll av läkaren och då framförallt avlyssning av hjärtat och läkaren kunde inte riktigt utesluta att hon hörde ett blåsljud, så vi kommer återigen få en remiss till Alingsås och åka dit och lyssna lite mer.

Avslutningsvis fick Nora vaccination i benen så besöket avslutades med lite ledsna miner, men det hade gått bra ändå.

Jag kom hem lite före resten av familjen så jag hann påbörja kvällens middag innan de kom hem. Efter middagen gick vi ner till grannarna och kalasade på tårta, eller tårtor tillochmed, tre olika fanns det! Marsha fyllde nämligen år igår så vi var nere en sväng och firade henne lite.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.